Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarläger - en drömraga

 

Bussen kom vindlande uppför vägen

kände mig småblyg men ej förlägen

mest var jag orädd och oförvägen

 

Jobbet var lätt på det stora hela

bara att umgås och spelen spela

för att de åldrigas minnen hela

 

Jag var med pappa i östra flygeln

där var en dum gubbe och en dryg en

välskötta blommor i fönstersmygen

 

Rummen på herrgården var så ljusa

fyllda av ungdomar, snälla busar

jag kunde höra en älv som brusar

 

Två grabbar sov i det norra rummet

sängen var ledig, det vore dumhet

att väcka upp dem i halvdagsskummet

 

I södra rummet fanns två jonglörer

jag hade träffat dem året före

de var förbundna, men utan snöre

 

Den ena lyfte mig raskt med kärlek

hände mig upp och ner i mitt knäveck

jag blev en stuguvägg på ett trädäck

 

Jag tog en fika sen på terassen

kaffe och bulle det kunde passa

kände mig fri uti middagsgasset

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Nanna X
Läst 398 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-14 08:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
En sådan där herrgård skulle jag också vilja besöka. En lätthet i orden...bra rytm.
2017-11-01

  TrollTörnTrappan VIP
Knäveckigt uppväckande dröm!?! Känns friskare och bekymmerslösare än på länge?!?
2017-10-14

  lodjuret/seglare VIP
Underhållande o roande rim, kände mix maximalt intim, på detta sätt få dela din dröm, som var likt smått ojämn söm, ändå ett äventyr som Jim.
2017-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Nanna X
Nanna X