Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Den som väntar på nåt gott, väntar aldrig för länge\". Men om väntan är utan slut...då...


En sån fjant.. (limerick)

Ja de e då så sant
man e en sån klant
som trånar och längtar
och andlöst man väntar
nog e man en fjant.




Fri vers av S. Johansson
Läst 488 gånger
Publicerad 2006-05-30 07:52



Bookmark and Share


    Tony Lundén
*Fnissar* Ja, nog är man en fjant ibland ;)
2006-06-14
  > Nästa text
< Föregående

S. Johansson