Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från liten till stor, jag fastna som storebror, stora gatan, alltid fastna vi kvar!


Astronomiskolan

Fastna på vägen till vuxen från att bara vara ett barn, med att vara kvar som ungdom. (king/qween)
Kvar i dagarna- när världsvan och äventyrlig var vardag, hängde med alla runtom. (kring)
Gick till skolan läste bok, drömde trollkarl, sovde på lektionen, som en riktig dumbom. (onda ting)
Myndighetsförklarad var bara termen, medans myndigheter behandla mig som en sjukdom. (massa spring)
Stämpeln på pannan, önska att man bara var någon annanstans, vart tankar var rikedom.
För pengar här, käkar upp oss som motorsågen äter träd, med tänder av självkännedom.
Det tär att leva i misär, i en värld vart vissa når toppen, nått bortom muren av fattigdom.
Känner mig aldrig hemma där, men här,
orten e besvär- jag svär,
men själen hjärta hem, hem hjärta själen.




Bunden vers (Rim) av Origa Rael
Läst 306 gånger
Publicerad 2017-10-24 18:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Origa Rael
Origa Rael