Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag glömt dig

Min hand var utsträckt, jag såg på dig ibland
Du la plötsligt din hand på min
Tillsammans stod vi i sorgen och höll handen
Det som fick mig gråta var inte någons död
Det var det faktum att jag fortfarande älskade dig




Fri vers av Tomteluva
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-05-30 12:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tomteluva