Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
min första haiku! ganska bra, för att vara första, va? tycker i alla fall jag! ;)


Liksom en ängel

En tyst och kall vind
Fladdrar i mitt slitna hår
Liksom en ängels




Bunden vers (Haiku) av Jinzan
Läst 445 gånger
Publicerad 2006-05-30 19:35



Bookmark and Share


  Johnny Chow
jättefin:D mycket bra för att vara den första:D hihi:D
2006-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Jinzan
Jinzan