" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Blundar


Ett följe bär blommor.

De vackraste som går att skåda
utan att tappa andan.

De är konstgjorda.
På väg till en begravning.

För någon som såg vackrare.




Fri vers av Burläsk
Läst 323 gånger
Publicerad 2006-05-31 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Burläsk

Mina favoriter
Rasputin
skalenligt