Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stress och förminskning från "Högre ort"??

mitt minne faller sönder 

mer och mer

Snart behöver jag 

kanske inte svettas

med Radiotjänstens

ettriga påminnelseavgifter

om jag ej är hemma

och vaktar brevlådan

 

De tycks tro att vi

som är  äldre har

guldklimpar i våra

små fickor

till deras förnöjelse

så de eldar på sin

ettriga kol

tills vi faller 

sönder i bitar




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 424 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-11-17 15:17



Bookmark and Share


  Kim VIP
Tack för alla fyndiga kommentarer!!
2018-01-18

  Kim VIP
Tack för all uppmuntran mina vänner!!
2017-12-15

  aol
Träffsäkert svingar du pennan här.
2017-12-09

  Jaseph
Alltså andra strofen
har ett väldigt
effektivt bildspråk.

"Guldklimpar", "eldar på"
"ettriga kol",
"vi fallar sönder",
"i bitar".


2017-12-01

  ULJO
Varför tv licens? Allt går via streaming i dag.
2017-11-20

  Lars Hedlin
Monopol Sverige lever vidare...
2017-11-19

  Kim VIP
Ja det vill jag gärna höra vad du menar med det?!
2017-11-18

    ej medlem längre
jag betalar ingen teleräkning. jag slipper.
2017-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP