Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla har vi ett DNA

som talar om vilka vi är
Frågan är om det är något bra
Något att ha då det kan tala om vart vi
härstammar ifrån generation efter generation
Vilket land som våran släkt först kom ifrån
Och inte bara det
Det kan även fria eller fälla om man nu är misstänkt
för någonting dumt
Något som inte är allt för sunt
Men är man grön då och helt oskyldig så behöver man
ju inte oroa sig så mycket utan kan bara luta sig tillbaka
lite lugnt och skratta och vara glad
Så det här med DNA väger ändå ganska så tungt
tycker jag då ingen DNA sträng är helt lik
någon annans
Så den strängen kommer man inte ifrån om man så
torkar bort svetten sin ifrån pannan
Det är bara ta till och gilla läget….

Alla har vi ett DNA!

Ken Cassel
30/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 322 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-30 02:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Den visar väl att vi alla är unika...
2017-12-04

  objekt3
Det har t.ex bevisat att det som språkforskarna trodde om romerna är helt sant.
De är ARIER :D typ
2017-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel