Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är klart att jag ljuger för dig

Hittar på
Det som jag brukar göra
Men det gör jag ju bara för dig då jag vet om att
om jag inte gör det så kommer du ju bara att gå
Gå din väg då jag inte verkar vara något spännande
Och det vill jag ju inte
Så nu när jag säger dig sanningen hoppas jag att du
ska förstå och stanna hos mig en liten längre stund
Jag tycker ju om dig, älskar dig, och vill att det ska
vara vi två
Så jag bara hatar de gånger du säger till mig
Hej då…

Det är klart att jag ljuger för dig!

Ken Cassel
30/11-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-30 18:08



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Bättre att sanningen kommer fram förr än senare...och vill hon inte ha dig som du är, då är hon nog inget att ha...:-((
2017-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel