Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till min k. lillasyster, om jag hade någon


Din lilla snorunge, tror du att du vet något om livet?

Dyrka självförakt.
Dra på dig könssjukdomar för erfarenhets skull,
bli radikalfeminist (och tillfälligt flata) efter tjugo poäng genusvetenskap,
skriv explicita dikter om våldtäkter och mänsklig förnedring,
tillbringa hela fester med att älta Velvet Undergrounds geniala texter och attityd,
sluta äta allt som inte är framställt på ett visst kravgodgänt jordbruk på Jylland,
tyck att knark är OK \"för var och en har ansvar över sitt eget liv\", men vägra testa själv,
kokettera med dina misslyckande förhållanden och sönderskurna handleder,
var blase för du har genomskådat bluffen med livet, kärleken och allting.

Fyll trettio.
Bli ensam och bitter.
Jobba ibland.
Umgås med likasinnade.
Drick och rök.
Bli sjukpensionär.
Bli gammal.
Dö.




Fri vers av Inutipojken
Läst 707 gånger
Publicerad 2004-10-04 13:56



Bookmark and Share


  AllDifferentAllEqal
hur bra som helst, så klockren
2005-08-03

    Galmar
Jag älskar! Så bra!!
2004-10-24

    Jenny Ehn
.. är precis va ja skulle kunan söga till min lillasyster.. jättebra skrivet!
2004-10-14

  Anette Blomberg
vara en storebror av rang. Denna omvända "spya" vittnar om ditt bryende. Jävligt fyndigt skrivet!
2004-10-11

    Noriega

2004-10-04

    liza
härligt med nån som vågar vara lite intertextuell!


2004-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Inutipojken