Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag ..

Om jag skulle dö imorrn skulle mina syskon sakna mig

Om jag skulle dö imorrn skulle mina föräldrar sakna mig

Om jag skulle dö imorrn skulle mina vänner sakna mig

Om jag skulle dö imorrn skulle du sakna mig

Om jag dör imorrn så kommer jag sakna er alla.




Fri vers av Morgan
Läst 537 gånger
Publicerad 2006-06-01 15:35



Bookmark and Share


  DanSan
*

So my friend Get up , stand Up . . . fight . . .

for your right . . . hälsar vänen Dan


*
2006-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Morgan
Morgan