Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk er alla dessa unga dudes

som ännu inte vet om att de är fulla med blues
Inte fören de blir lite äldre med mera erfarenheter
av livets alla olika människoöden kan de
börja sjunga om dessa med den stora glöden i ögonen
Sjunga ut sina livshistorier på gott och ont
Precis som Elvis Presley gjorde när han sjöng om
sina Blue suedes shoes
Så kan ni tänka er vad som komma skall
då bluesen har sitt eget kall
Kan få en att börja skratta eller gråta samtidigt som
man hela världen försöker att förlåta
Men så är ju också bluesen lite som en gåta
Hemlighetsfull
Kan få det att börja krypa under skinnet på en
Så om du är full med blues
Ut med den så att vi andra för höra vad det är
som har hänt
Ja, låt oss få bluesen på pränt
Låt det få bli allmänt känt…

Tänk er alla dessa unga dudes!

Ken Cassel
3/1-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-01-03 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel