Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ingen ängel



du sa
vi var älskande
du var min
så som jag var din

vid varje tillfälle som gavs
försökte du sticka mig
stilettens charmlösa stål
tränger in
där tomheten nu är herre

du sa
du är mitt allt
jag log
tårar smälte bort
mitt ärrade ansikte

såg nu
monstret
under den guldplatterade glorian
du sa
adjö
skrattade
puttade mig utför klyftan




Fri vers av Gabrielle
Läst 279 gånger
Publicerad 2006-06-02 16:24



Bookmark and Share


  Regular
Jättebra...även fräsig fortsättning av D...
2006-06-02

  DanSan
*

Men där mitt i natten . . .

fångade jag upp dig

fallet som följde

och sorgen som dröjde

risstas i klippan . . .

och livet kom åter

av alla dessa hårda år


MVH Dan


*
2006-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle