Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nikotinbefläckad koffeinbrist

Det vrider sig i min mage
när snöflingor gnistrande likt glitter
inte kan ge dig den lilla glädje
som jag känner dig som att de annars gör.

Svider till lite extra
i den missformade klump jag kallar mitt hjärta
när du mår så pass dåligt
och jag finns inte ens där
för att krama ihjäl smärtan.

Jag skulle ge bort min själ till djävulen
och häva kontraktet
någon stans under paragraf tre
när en osjälvisk önskan bryter de dessförinnan.




Fri vers av Torkade rosor
Läst 147 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-21 21:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor