Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katten, musen och jag

Här under balkongen ,en katt
leker med en mus.
Och jag tittar på dem
uppifrån ,
och de tittar på mig, nöjda.
Katten pussar..
musen kramar..
och jag är bara ensam
med min flöjt
som skriker ut en sorg
under mina fingrar
av flöjthål
stön,
detta kommer långtifrån.




Fri vers av mustafa alshihawi
Läst 456 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-01-30 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mustafa alshihawi
mustafa alshihawi