Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du saknas mig (delvis emot min vilja)

Jag lovade mig själv

Att inte sakna dig

~ I alla fall inte så här snabbt ~

Men jag saknar dig

Så att det värker (!)

Både inombords och utombords




Fri vers av Torkade rosor
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-02-05 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor