Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

alla talar om kärlekens våndor
om smärtan av att bli
övergiven
bedragen
sårad

om du ändå kunde
¤ ¤ överge mig
¤ ¤ ¤ bedra mig
¤ ¤ ¤ ¤ såra mig

nej,
istället älskar du mig
med samma styrka
som den bulldozer
som krossade
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ grannens trädgård
och endast lämnade spillrorna kvar

det är jag
en söndertorkad gren
en spillra
som du kramar
och kväver
med det du kallar

¤ K ¤ Ä ¤ R ¤ L ¤ E ¤ K




Fri vers av Gabrielle
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-06-03 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle