Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

intryck(t)

jag saknar lukten av morgonregn
när stora kattdjur smyger i natten
lysande ögon och alltid ensam
och terminaler med tyska pensionärer
små fåglar som dansar i solen
men inget annat väcker min själ
vinterdvala, bittermandel och socker
jag saknar lukten av morgonregn

men jag blev kysst inatt
åtminstone




Fri vers av Queen_of_Rain
Läst 329 gånger
Publicerad 2006-06-03 22:22



Bookmark and Share


  noname_realmind
Härlig sinnlig dikt!
Närvaro och fin gestaltning.

Dessutom har den SMAK och DOFT! :))
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_Rain
Queen_of_Rain