Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte...

Du behöver inte lova mig,
solen, månen och stjärnorna.
Du behöver inte lova mig,
att vara min för evigt.

Jag behöver bara dig
och din ärlighet.
Jag vill att
du är trogen
och att vår kärlek
ska vara mogen.

Att du berättar
för mig, om
dina fel och brister.
Att vi tillsammans
försöker se varför det brister.

Min kärlek till dig är sann
och jag ska inte
lova dig saker jag
inte kan hålla, jag vill
inte bara vara din vän, men du
kommer alltid att finna tryggheten hos mig.

Min dörr är alltid öppen
du kommer alltid in och vara välkommen.
Du kommer alltid att ha min stöd, mina armar ska omfamna dig.
Dina hemligheter är säkra hos mig, för att jag älskar dig.

© Brown
Copyright 2001




Fri vers av Lene
Läst 342 gånger
Publicerad 2004-10-05 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet