Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fantomsmärtor


hörde din röst inatt
den ljuvaste melodi
spelade den på mitt hjärta

ditt skratt
dina livliga ögon
blå, precis som mina

jag hörde
små steg ute på gården
som om du funnits där

vaknade
dränkt i tårars salt
aldrig fick du chansen

att finnas




Fri vers av Gabrielle
Läst 247 gånger
Publicerad 2006-06-04 10:51



Bookmark and Share


  hawkeye
Sista raderna gjorde så ont...
2006-06-05

  Regular
vemodigt...men mycket vackert..och titeln sa mycket...
2006-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle