Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På den internationella kvinnodagen

Vilket visst är idag, tror jag
tycker jag att alla tjejer ska visa lite av behagen
och visa lite av magen och naveln precis som
Christina Aguilera och Nina Hagen
Säga till alla män att nu är timmen slagen
För nu när alla kvinnor och tjejer och flickor idag
är väl samlade tillsammans kommer de
att ge ifrån sig ett gällt skri så att de väcker upp
björnen som sover
För upp ur havet kommer Kraken helt naken
och ryter åt alla män att de allt får skärpa sig
när det gäller damerna
De får allt ta sig i kragen
Allra helst idag på den internationella kvinnodagen
Visa damerna lite hyfs
Så om du har en älskling till kvinna
Gå då genast fram till henne och bedyra din kärlek
genom att titta djupt in i hennes förtjusande ögon
och ge henne en varm och god liten kyss
utan att säga ett knyst
Då alla ord är helt överflödiga
Och det oavsett om hon just nu är i din närhet
eller om hon har kommit hem nyss
Nå, så vad väntar du på...?!

Den internationella kvinnodagen!

Ken Cassel
8/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-08 12:45



Bookmark and Share


  objekt3
Haha <3 Grattis
2018-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel