Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

farväl till den som aldrig fanns



du kom
till mig
för en stund
kortare än en sekund

du var min
min allra käraste

en gyllene dröm
bland andra drömmar

likt solen
gav du mig värme
likt vattnet
gav du mig livskraft

bara för att lämna mig
ensam kvar

du finns ej mer
blott i mitt brustna hjärta




Fri vers av Gabrielle
Läst 269 gånger
Publicerad 2006-06-04 23:14



Bookmark and Share


  hawkeye
Oj så träffande rader, riktigt bra...
2006-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle