Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allihopa behöver vi någon

Någon att älska
Någon att fjäska för
Finnas till där för
Finnas till där för den som man älskar
och håller så kär
Precis som det sig bör
Och då spelar det ingen roll vart vi än är
eller gör
För går någonting åt helvete, vadsomhelst
förlåter vi bara varann i det endaste kör
Precis som det sig bör
Precis som en smörgås behöver sitt smör
behöver vi alla någon att älska
Så det är bara att sätta dig i bilen med din älskade
och tuta och kör...

Ken Cassel
11/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-11 20:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Vi människor är inte skapade för att vara ensamma, så visst behöver vi alla någon...fint...
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel