Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Femhundratjugofemtusen sexhundra minuter

För exakt ett år sedan snubblade du in i mitt liv
För exakt ett år sedan bröt jag mig in i ditt

För exakt ett år sedan ställdes jag uppochner
ut och in, fram och tillbaks och lite till
Ett Uppskjutet och Fritt fall,
allt i ett

Jag hade inte velat vara utan det

För exakt ett år sedan upptäckte jag världen
så som den kunde se ut genom nya ögon,
blundandes

Från och med nu
Från och med du

Till och med mig




Fri vers av Torkade rosor
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-13 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor