Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Evil Me

Många gånger skulle jag elakt vilja säga till vissa
vänner att om de har något vettigt att säga
så spela in det på ett band så ska jag lyssna på deras
skitsnack när jag får en stund över
För har de inget vettigt att komma med så går det
genast bort då jag inte är den där pratglada typen
som tycker om att småprata
Den som glädjer mig åt när vänner pratar om andra
vänner som jag inte ens känner
Jaha, och vad intressant
Vad kul för dem...

Evil me!

Ken Cassel
17/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-03-17 21:43



Bookmark and Share


    Ordkonstnär
Just därför jag spelar in något ibland. :)
2018-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel