Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ytlighetens Paradis




Jag är mitt centrum, mitt eget bästa.
Mina tankar är mitt ego, mitt alter ego.
Jag ser mig i spegeln av beundran och förälskelse.
Vänder mig om, mina blickar stirrar.
Min rumpa är snygg och tröjan var dyr.
Jag är mitt centrum, mitt snyggaste, bästa

Parfymen osar som rök ur en skorsten.
Ingen luktar så gott och så dyrt
Jag köpte den i går, och den är slut idag.
Men va fan gör det, jag vet att jag är bra

Sitter på fiket, nära speglarnas charm.
Där ser jag mig igen och beundrar min barm
Jag pratar och pratar, och alla ser upp
Till den snyggaste tjej som universum prytt

Jag är mitt centrum, ytlighetens paradis.
Kan inte hjälpa det men jag vet att jag är så snygg
Du lilla knubbiga tjocka fula människa.
Försvinn, jag går över dig om du inte ser upp..
Till mig…



copyright © Laijza 2004




Fri vers av Laijza
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-10-06 16:25



Bookmark and Share


  Susanna
Beundransvärt hur du lyckas fånga ytlighetens ego och självcentrering!
2005-04-01

    Malin Johansson
måste man få känna så! visst är det härligt!!! mycket bra dikt!!!
2004-10-12

    Noctivagus
...jag mycket om. Du skriver "bildligt" och har skön rytm i din text.
Mycket läsvärd. / Noctivagus
2004-10-10

  Anna H
är det underbart att få känna precis så. Att tro på sig själv i alla lägen och bara veta hur bra man är. Det får inte stiga en åt huvudet bara :) Men självförtroende är det bästa man kan ha! Bra skrivet!
2004-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang