Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du som är?

Kan du,
du som är lite mera värd,
relatera till känslan av att vilja hoppa
framför en lastbil
och längtan efter att få dö i sömnen?

Kan du,
du som blundar för allvarligare diskussioner,
kännas vid hur det är
att tala inför döva öron om problem
som verkligen behöver lösas
när problemet i sig inte ens ses i sin helhet?

Kan du,
du som inte är jag,
kliva ner i mina skor och leva
mitt liv bättre än mig
med allt som det tillhör
och efteråt kunna gå tillbaka till dig själv
fortsättandes på samma vis?

Om du kan det,
då tror jag att jag är avundsjuk på dig

Den dag jag slutar att lyssna till mitt hjärta




Fri vers av Torkade rosor
Läst 181 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-03-21 23:41



Bookmark and Share


  Novemberlove
Ord som berör.
2018-03-23

  Kungskobran VIP
Du belyser ett mycket intressant spektrum av livet på ett fint sätt.
Att helt sätta in sig i en annans situation är förståss hart när omöjligt ,men medkänsla är en bra bit på väg.
2018-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor