Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att kunna göra en skillnad

är väl alltid bra
Att kunna göra någon som är lite nere och ledsen
lite glad
Att kunna vara positiv oavsett hur negativt saker
och ting än må vara
För man får aldrig ge upp hoppet oavsett om det
känns tufft
Ja, det säger jag
Att kunna hjälpa någon som är i fara
med en liten knuff
Fia med en vänskaplig liten knuff

Tack
Tack för att du räddade mig när jag höll på
att bli överkörd där
Så den där föraren som körde och smet sin väg
måste bara vara helt störd
Riktigt feg
Någon av en lägre börd, tyvärr
Så kom hit är du snäll så att jag får ge dig en kram
För skärrad som jag känner mig just nu så vet jag
att jag behöver en kram som sen måste räcka
för resten av den här dan
För att vara nära att bli överkörd kommer jag nog
aldrig bli van med
Så du är min ängel
Bara så att du vet...

Att kunna göra en skillnad!

Ken Cassel
23/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-03-23 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel