Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ack vad det gör ont när knoppar brister"

...

Men det är ingen knopp som har brustit,
ingen gren som har gått av
eller rosentagg som hamnat i en naken fot

Det är en biologisk jävla klocka som har slagit om till sommartid och i samma veva tappat både visare och urtavla!




Fri vers av Torkade rosor
Läst 156 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-03-25 21:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor