Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Videung ligger i sinnet tung

Och så känns det
plötsligt ännu lite mera
extra

Och jag undrar
om det är
den annalkande våren
som smeker mitt sinne

Till ännu lite mer
förvirring
när jag redan känner mig
vilse




Fri vers av Torkade rosor
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-25 23:27



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Underbart med denna typ av förvirring.
Fint skildrat
2018-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor