Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ombytta roller

Om jag är dig och du är mig
så skulle du vara en kille och jag vara en tjej
Ja, varför inte
Tänk att för en stund få vara det andra könet
vilket skulle passa mig då jag älskar dig
så otroligt mycket
Och då jag inte vill förlora dig i det första stycket
då du är så mycket godare och vackrare än det
vackraste smycket
För här kommer det andra stycket

Om du var jag och jag var du
så skulle vi verkligen kunna känna av varandras
svagheter och styrkor och ha det riktigt
trevligt och kul tillsammans
Skoja med varandra då vi smyger på varandra
för att skrämmas lite grann då vi ligger där
i busken på lur
För det sista vi skulle bli på varann är sura
Vilket är tur då griniga gubbar och gummor borde
låsas in i en bur för att lugna ner sig lite granna
Eller hur
Eller vad säger du
Det vore väl någonting det
Om vi var varandras motsvarigheter för en liten stund
En liten stund bara...

Ken Cassel
28/3-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 241 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-03-28 10:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Ingen dum idé...då skulle det vara mycket lättare att förstå varandra...
2018-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel