Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag ville skriva en text som ska stå för min åsikt. Det har sagts förut men jag ville göra min del. Vi är alla lika, varför bråka och vara rasistiska? Bort med främlingsfientligheten.


Snöflingor

Under klar himmel ett ensamt hål i marken
Blir plötsligt speciellt och omtyckt
En mulen dag blir vacker för en gångs skull
Pölarna pussar mina fötter där jag går
Jag tar mina vantar och springer
Vinden tävlar mot mig
Hoppar mellan stenarna som sover
Hälsar på fåglarna i trädens famn
Vilken vacker dag det är
Skratt ekar och vinden bär det
Min halsduk dansar glatt
Regnet vill vara med och det får det
Alla är speciella och älskade
Vi är alla annorlunda lika
Vi är alla lika annorlunda
Vi annorlunda är lika alla
Vi är lika alla annorlunda
Och vi smälter så bra in i mängden




Fri vers av Bravorion
Läst 605 gånger
Publicerad 2006-06-05 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion