Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den egotrippade trollkarlen tar till orda!

Jag tycker att du är så fakkin fin, Karin
att jag kastar en trollformer på dig som gör att du
bara blir min
Min och ingen annans
För den som försöker att gå mellan oss två kastar jag
bara en annan trollformer på som gör att den personen
blir till ett sött litet svin
Något att lägga i stekpannan
Och det medan du min sköna blir till mitt eget kärleks vin
att dricka om och vart annan
Kyssa och smutta på
Ja, och då jag kommer att skämma bort dig som bara fan
då jag är ditt största Fan
Den som avgudar marken som du går på
Den som har drömmar för oss båda två
Så häng med nu Karin och låt det bara få gå...

Trollkarlen tar till orda!

Ken Cassel
1/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 226 gånger
Publicerad 2018-04-01 08:04



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Så fin.
2018-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel