Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en port nära dig

fanns det en lapp där det stod

Våga supa och dricka
tufft att vara full
Helt legalt
Men spy gärna ner någon annans port är ni snälla
Ja, för guds skull
För vi vill inte ha några fyllskallar i våran port
som hänger och grisar ner då ni bara tycks bli
allt fler och fler
Hellre då flummarna som är lugna och fina
och som kan uppföra sig
Dansa på en lina

Med vänlig hälsning

Tuff Turf

Ken Cassel
3/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-03 16:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel