Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På ett Spa i närheten

Åh, vad skönt
Så sluta inte
Ja där
Ja precis där och lite längre ner
Åh, dina händer är så starka men ändå så mjuka
Så fortsätt med det du gör
Ja, jag bönar och ber
För vad är det som du gör med mig egentligen
Vad är det som sker, säger han till den kvinnliga massören
som bara bollar runt med honom hur enkelt som helst
medan hon ler...

På ett Spa i närheten!

Ken Cassel
3/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 247 gånger
Publicerad 2018-04-03 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel