Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ner till jorden med kärlek

En gemensam kärlek som alla kan dela på
Ingen blir utan
Bara låta den få spridas med vinden så att den
alla kan nå
För finns det något godare och varmare än att få
en kram av någon
Och det oavsett om det är av flera än två
Så öppna era hjärtan och låt kärleken få komma in
innanför era bröst
Den som kan hela många hjärtan och ge mången
hjärtan lite tröst...

Ner till jorden med kärlek!

Ken Cassel
4/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-04 12:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel