Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt val, inte ditt bekymmer

Jag försöker att ignorera

att det svider att bli kallad

avundsjuk och feminist

på grund av ett ordval,

men varsågod att sparka

på den som redan ligger ner.



Förvirrelse, förvirrelse, förvirrelse!

Idiot i kvadrat.




Fri vers av Torkade rosor
Läst 204 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-08 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torkade rosor
Torkade rosor