Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prat om hat

Om man hatar någon så betyder det att man vill
döda den personen
Önskar dennes död
Önskar låsa in den djävulen på vatten och bröd
Men om man nu hatar någon så mycket kan det
även slå tillbaka på en själv
Förtära en innefrån så att man själv tappar sin
egen glöd
Sin egen karma
För jävlar annama
Nu är du inte så speciellt söt
Inte någon karamell
Det bara lyser mörker i dina ögon
Så hur är det med dig egentligen?
För om du inte skärper till dig, min vän kommer jag
personligen att ge dig en fet smäll
Ja, innan du gör något dumt som du kommer att
få ångra
Innan du gör något dumt som inte är allt för sunt
För sluta upp att hata och börja älska istället
Låt kärleken till dig själv och andra ligga som grund
och du kommer snart att märka att du
mår som en kung
Att du äger hela världen
Känner dig uppåt och är helt cool lugn
Har koll på situationen
Är med i matchen då det är direktsändning
Så det där med hatet lägger vi ner va, tycker jag
För att gå omkring att hata är aldrig bra
Så släpp det där redan idag...

Prat om hat!

Ken Cassel
8/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-08 18:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel