Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där krigen är

Det är där som människorna lever i ovisshet och missär
Har en massa problem och besvär
Och där det verkar som om ingen bryr sig eller håller
någon annan kär
Alla bara tänker på sig själva medan det runt omkring de
håller på och smälla
Så vad är nu det här?
Håller på och bråkar om religionskiljaktigheter
eller rasskiljaktigheter
Färgen på varandras hud
Hålla på och kriga och mörda och sen tro att man
har gjort en tjänst till sin gud
Men ack så fel
För alla gudar som finns på planeten kom till mig en natt
och sa att man inte kan hjälpa vems mamma
eller pappa man har när man föds
Så trots alla människors olika färg på deras hud och olika
religioner måste de lära sig att mot varandra
vara ödmjuka och snälla
Så sluta upp och hålla på och bråka och skälla
Finnas till där för varandra istället, så ska ni se att saker
och ting ordnar sig i slutändan
För man gör inte det mot någon annan det som man själv
inte vill bli utsatt för...

Där krigen är!

Ken Cassel
8/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-04-08 20:50



Bookmark and Share


  objekt3
triggerwarning
2018-04-08
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel