Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad väntar vi på

Solen lyser ju varm på en klarblå himmel
Så är det inte dags för oss alla att börja gå ut
och hälsa på värmen och våren
I alla fall alla vi som är lediga för stunden
Bara ta med sig den bärbara solstolen
och gassa lite granna
Sola sitt bleka ansikte och panna i hopp om
att bli lite brun om hyn
Eller varför inte gå ner till näset och hälsa på
människorna som bor där nere vid den lilla byn
De som alltid är så öppna och glada trots att det
nere vid sjön ännu inte går att bada
då det ännu är för kallt
Men att gå ner och hälsa på dem alla där nere
är ändå ganska så ballt
Så vad väntar vi på
Nu drar vi...

Ken Cassel
11/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 142 gånger
Publicerad 2018-04-11 14:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel