Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta är till en person, en person som är djupt kär i.

Detta är till en person
med ett hjärta så djupt att ingen har hittat ett slut på det.
Han har ögon med kristaller
dom skimrar som rent havsvatten i solsken
det är det svåraste i världen att slita sig från dom.

Jag har känslan kvar som en fånge inom mig
hans söta underbara lukt
den har fastnat överallt
hans läppar, dom var formade för mig (eller är dom det för jag vill det?)

Jag ville bara dra honom till mig
(ibland är det svårt att behärska sig)
han var så nära
och jag ville bara närmre

detta är till en person
som mitt hjärta gjort tretusenmiljoner volter för
på en hundradelssekund.




Fri vers av Ängel i regnet
Läst 373 gånger
Publicerad 2006-06-06 21:25



Bookmark and Share


  cogitoergosum
en otroligt mysig dikt om kärlek och åtrå!
du har ett otroligt bra språk i dina dikter, och i den här dikten blev jag speciellt förtjust i "Jag har känslan kvar som en fånge inom mig". och dikten som helhet gör mig väldigt glad :)
2006-09-30

    Oprofessionell
Detta är vackert och när jag läser denna så påminner det mmig om fluffig rosa kärlek
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Ängel i regnet