Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle så gärna...



Jag skulle så gärna
vilja uttala ordet
\"vi\"

Jag skulle så gärna
vilja se våra händer
\"ihop\"

Jag skulle så gärna
vilja tro på uttycket;
\"äkta kärlek\"

Jag skulle så gärna
vilja kriga för
\"oss\"




Fri vers av sofiavishet
Läst 230 gånger
Publicerad 2006-06-06 23:26



Bookmark and Share


  yoyyo
å fint fint!

och så bra skrivet
2006-06-12

    Little Sunshine
Det vill vi alla, alla söker kärlek. :)
2006-06-09

    Marre2
Och jag skulle så jätte gärna kunna skriva som "du"
2006-06-07

    Agneta
Jag med skulle vilja allt detta... snart någongång... skön infångad längtan efter kärlek...
2006-06-06
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet