Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnabb Gnabb Gnabb

Gnällspikar
Att få höra allt för mycket gnäll ifrån någon
kan göra mig helt tokig och rabiat
Bara vilja ge den en fet smäll med en blick full med hat
med tankar som din bortskämda djävul
Är aldrig nöjd med någonting
Ska bara ha din vilja fram hela tiden
Men då det inte är värt att säga eller göra något dumt
så biter jag mig istället i läppen och går så sakta
därifrån för att slippa få höra på skiten...

Gnabb Gnabb Gnabb

Ken Cassel
28/4-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 198 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-04-28 21:17



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Pip gnäll skrik gnissel som en gammal dörr, men det är bara att smörja gångjärnen med en kram. Gillar dina ord vännen =)
2018-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel