Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Manligt och kvinnligt

 

 

Manligt
och kvinnligt

det betyder ofta

ONT
och gott

precis som män är elaka
medan varenda kvinna är god

fan

jag är inte ond
men inte heller god

bara en vanlig
jävla homo sapiens
Inte svart eller vitt
utan grådaskigt
en salig blandning

mellan ont och gott
manligt och kvinnligt???




Fri vers av UnFoRtUnAtE-----'-@
Läst 281 gånger
Publicerad 2006-06-07 15:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

UnFoRtUnAtE-----'-@