Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

borta



när stenen
krusade vattnets yta
före det stilla
plumset
då var jag redan borta
för att aldrig mer komma tillbaka




Fri vers av Gabrielle
Läst 244 gånger
Publicerad 2006-06-07 15:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle