Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration av Mozart


Det ödesavgörande brevet



Jag öppnade ett brev en dag
Då tog mitt liv slut




Bunden vers (Haiku) av dikternas_miia
Läst 284 gånger
Publicerad 2006-06-07 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia