Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är om mitt språk som jag använder varje dag Som utrycker allt... Som finns överallt... Men ni ser det inte Men samtidigt som syns det så väl...


Mitt Språk

Glimtar av ljus syns här och där

Händer som bildar en vacker glittrande å som rinner genom en magisk skog med magiska varelser

En sorglig begravning fylld med tårar och sorg och hjärtan som blir sårade och tillslutna

Ett glädjefullt bröllop fylld med hopp paret som blir ett par intill döden

Den första kyssen med magi, hjärtat spricker och flodar av kärlek bildas...

Ansikten som uttrycker allt
Händer som uttrycker allt
Rörelser som uttrycker allt

Det kan inte beskrivas med ord
Det måste ses

Det förstås kanske inte
men det är vackert och svävande att se

Mjuka rörelser
som kan berätta

en gammal historia om

glädje
och
lugn och haromi...




Fri vers av dikternas_miia
Läst 389 gånger
Publicerad 2006-06-07 17:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

dikternas_miia