Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inga kommentarer

Att inte kommentera en bra text som talar till en
visar bara hur konflikt rädd man kan vara
för att ta ställning i frågan om det som står är rätt eller fel
Rädd för att säga sin egen mening i tron att man ska få
skit för det
Och då det bra innehållet i texten blir helt
betydelselöst och likgiltigt då ingen pratar om det
Då allting är som vanligt och ingenting förändras...

Inga kommentarer!

Ken Cassel
11/5-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-11 09:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet
Det är viktigt att man ska kunna säga vad man tycker, fast kanske på ett bra sätt...tänkvärda ord...
2018-05-12

  Viksten
Tänkvärt
Låt oss häva självcensuren
yppandeförbud
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel