Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag klär mig i mina älskare

 

Jag förvandlar mina älskare
jag förvandlar mina rum

jag förleder mina älskare in i mina rum

jag förtrollar mina rum

min hudlöshet i  blindo

 

jag förvandlar de fläckade

mina älskare i mina rum

hud uppslukar dom mina älskares tungor

 

jag klär mig i mina älskare

odlar dom blinda fläckar i detta mörka rum

mitt skinn  




Fri vers av Cattastropher
Läst 127 gånger
Publicerad 2006-06-15 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cattastropher
Cattastropher