Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

titellöst försök till kärleksdikt

"I'd do anything for you, in the dark" - Frank Ocean
-
när himlavalvet raserar, havererar
liksom fallerar över oss

när världshavets botten ödelägger städer,
via tsunamis och oväder

när det är hungernöd och vi vänder oss emot varandra och kannibalism är vår enda väg ut
från denna jordliga, såsom mänskliga undergång - själsligt slut




Fri vers (Fri form) av Kayla Mokédé
Läst 198 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-07 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kayla Mokédé
Kayla Mokédé